Ja taas lähtee heppakerho toimimaan 11.2.2017 alkaen

Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas

Ja taas lähtee heppakerho toimimaan 11.2.2017 alkaen

Viesti kirjoittaja Mirkka lähetetty Pe Helmi 10, 2017 10:48 pm

HEPPAKERHO aloittaa lauantaisin 11.2. alkaen klo 16-17.30 (kesällä arkena, päivä sovitaan lähempänä kesää). Vakiratsastajille ja harkiten myös vähävaraisten perheiden lapsille maksuton. Muilta koko kausi 25 kertaa 50 € (2 € / kerta) tai yksittäin maksaen 5 € / kerta. Maksu käteisellä ekalle kerhokerralle mukaan tai pyydä sähköpostilla tilinumero.

Peruutukset viimeistään perjantaisin, jos et pääse tulemaan. Peruuttamattomista poissaoloista menettää kerhopaikkansa. Kerhoa vetävät 12-13 vuotiaat hoitajamme Anni, Ia, Eeva ja Minka vuorotellen. Kerhossa opetellaan tallihommia, varusteiden huoltoa ja hevosten hoitoa. Jos haluat ilmoittauta mukaan, laita tekstari, yv, meseviesti, whatsuppviesti tai sähköposti. Jos tarvitset maksuttoman kerhopaikan, laita meseviesti, yv tai sähköposti. Tiedustelut p. 0400366956 www.millitalli.fi

HUOM! Kerholaisia ei ole vakuutettu tallin puolesta. Kerholaiset toimivat tallialueella ja hevosten kanssa vanhempiensa vastuulla. Heppailuvakuutuksen saa esim. liittymällä SRL:n alaiseen ratsastusseuraan. Meidän tallillaisia kuuluu Vesikansan Hevosystäviin ja Suomenratsuihin.

Mirkka
Ylläpitäjä


Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa